El programa Quina Fauna! de Sants 3 Ràdio finalista del primer “Premi Barcelona a la Iniciativa en favor dels Drets dels Animals”

Sants 3 Radio

Aquest passat desembre es va fer entrega per part del Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels Animals de l’Ajuntament de Barcelona, del primer Premi Barcelona en favor dels Drets dels Animals. Aquest guardó, que no té dotació econòmica, té com a objectiu reconèixer a aquelles entitats i/o persones que dins de l’àmbit de la ciutat de Barcelona han treballat per tal de protegir els drets dels animals i amb la seva actuació han donat exemple i s’han convertit en un referent.

Els candidats proposats per la Comissió de Treball del Consell van ser: la Sra Anna Abad, d’Animal Help; la Guàrdia Urbana; la Comissió pel Dret dels Animals del Col.legi d’Advocats de Barcelona; la Sra Pilar Rahola, fundadora del Consell; el Sr Manel Casas i la Sra Carme Méndez d’ADDA i el programa de Sants 3 Ràdio, Quina Fauna!.

Els guardonats van estar el Sr Manel Casas i la Sra Carme Méndez, d’ADDA, per la seva històrica i important tasca en la lluita animalista. El premi, una escultura de l’artista Benito Maín, veí del barri de la Marina, va ser entregat pel President del Consell, el Sr Jordi Martí i Galbis, també regidor del Districte de Sants-Montjuïc.

Sílvia Esteve, directora de l’espai Quina Fauna! comenta que “és tot un honor haver estat nominada per a aquest premi, ja que significa que l’objectiu del programa, que és conscienciar de manera pública pel benestar animal, s’està aconseguint”. També destaca la satisfacció de poder estar nominada junt a animalistes tan importants i destacats com els membres d’ADDA, el Col.legi d’Advocats i la Sra Pilar Rahola.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: