L’informatiu de Catalunya Ràdio absorbeix la franja d’‘El Cafè de la República’

CatalunyaVespre_ÒscarFernández_KílianSebrià

El “nou projecte” amb què treballava Catalunya Ràdio per ocupar la franja horària d’El Cafè de la República, que es va decidir suprimir arran de la mort de Joan Barril, finalment consisteix en allargar l’informatiu Catalunya vespre una hora més. Així doncs, a partir d’aquest dilluns, l’espai s’emetrà de 19 a 22 h.

Amb tot, el Catalunya vespre no patirà un simple estirament horari, sinó que es reformula. Actualment, l’espai es dividia en dues parts ben diferenciades: de 19 a 20 h, la dedicada a la informació general, amb Kílian Sebrià com a realitzador, i de 20 a 21 h als esports, amb Òscar Fernández.

En la nova etapa, Sebrià assumeix la direcció de les tres hores: en les dues primeres es repassarà tant l’actualitat general (amb més pes en la primera part) com l’esportiva (a càrrec de Fernández, amb més presència en la segona hora).

En la tercera hora, de 20 a 21 h, el Catalunya vespre es transformarà en un magazín per tractar les notícies més importants en profunditat, amb l’anàlisi d’experts i entrevistes que ajudin a la reflexió i a tenir una “mirada serena” de l’actualitat. Aquesta part final del programa també inclourà un espai dedicat a la cultura.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: