Ràdio Rubí recull 200 quilos d’aliments de Nadal

Radio_Rubi

L’emissora municipal ha lliurat 200 quilos d’aliments típics de Nadal a la Taula d’entitats per a la inclusió social. Aquesta és la segona vegada que Ràdio Rubí dedica una recollida solidària als productes nadalencs. La idea, segons ha explicat, la coordinadora de l’emissora, Lídia Juste, és fer arribar aquests aliments a les famílies que habitualment depenen de l’ajuda dels bancs d’aliments de les entitats solidàries de la ciutat, que no inclouen els aliments nadalencs en els seus lots.
La Taula d’entitats de Rubí per a la inclusió social, integrada per Creu Roja, Frater Nadal, ASAV i Càritas sota la coordinació de l’Ajuntament de Rubí, serà l’encarregada de repartir els aliments que es recullin entre les famílies de la ciutat que ho necessitin a partir del 18 de desembre. D’aquesta manera, es garanteix que les famílies més afectades per la crisi tindran neules, torrons i massapans, entre d’altres dolços de Nadal, pels àpats de les festes.

L’emissora municipal col·labora en totes les recollides d’aliments organitzades a la ciutat en d’altres èpoques de l’any però el recapte nadalenc és el més singular ja que cap altra entitat ofereix aquest tipus de productes en aquestes dates. A la primera edició de la campanya de recollida d’aliments de nadal es van 200 quilos d’aliments i aquest estiu, els ciutadans van aportar, 600 quilos de llegums, oli, llet, conserves de peix, alimentació infantil i galetes per a la campanya La fam no fa vacances, impulsada pel Banc dels Aliments.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: