Ràdio Arenys, Ràdio Sant Vicenç, Ràdio Llavaneres i Ràdio Canet posen en marxa un programa matinal

Ràdio_Arenys

Des d’aquest dilluns les emissores del Maresme Ràdio Arenys, Ràdio Sant Vicenç, Ràdio Llavaneres i Ràdio Canet produeixen i emeten conjuntament un nou magazín matinal que aborda l’actualitat dels quatre municipis, així com les qüestions que els afecten conjuntament. ‘El Primer Cafè’ s’emet de dilluns a divendres de 8h a 10h i té al capdavant la periodista de Ràdio Arenys Elena Viu, a qui ben aviat acompanyarà Ferran Medina, veu de Ràdio Canet. En aquests moments el programa es fa des de Ràdio Arenys, si bé la voluntat és que pugui anar rotant per les altres tres emissores. El projecte ha comptat amb el suport econòmic de La Xarxa i, per als seus impulsors, “donarà visibilitat i empenta a la ràdio local”.

‘El Primer Cafè’ s’ha concebut com un programa despertador que inclou informació de serveis, seccions temàtiques, anàlisi i entrevistes als protagonistes de l’actualitat local.

Un projecte col·laboratiu per reforçar la ràdio local

Per al director de Ràdio Arenys, Josep Bayo, aquest projecte de col·laboració té “més sentit que mai en aquests temps tan complicats” i es mostra convençut que reforçarà les emissores que hi participen. El Maresme és una de les comarques catalanes amb més presència i tradició d’emissores locals. De fet, Ràdio Arenys és la degana de les emissores municipals de Catalunya, amb més de 30 anys d’història.

Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: