Ràdio Mollet enceta la nova programació i apropa l’actualitat molletana a la ciutat

Estudi Ràdio Mollet_500

Des del passat 15 de setembre, la graella de Ràdio Mollet incorpora la 5a temporada del magazine diari en directe Posa’t les Piles, de dilluns a divendres, de 9 a 2/4 d’11 del matí. Aquest inclou actualitat, informació d’interès ciutadà, entreteniment, propostes d’oci, etc. El magazine esta conduit per la periodista Emma Balea, amb la col•laboració de Xavier Gàlvez i Nofre Pasqual.

Novetats de tardor
Com a principals novetats de la temporada trobem la incorporació estable de dos programes que s’han estrenat amb èxit en la graella estiuenca. Més o menys art, conduït per Vanessa Aviles i dedicat a l’art (museus, col•leccions i manifestacions artístiques diverses) i Lampedusa, un espai de música i filosofia quotidiana a càrrec de Raul Mena.

L’altra novetat de la graella serà l’espai esportiu Futbol, futbol i futbol. Un programa de 30 minuts de durada que faran 6 joves de 16 anys addictes al futbol. L’espai, dedicat a les lligues de futbol internacional, complementarà el programa Mollet esportiu, també de 30 minuts, on es parla únicament d’esport local.

Fidels a la informació local
En l’àmbit estrictament informatiu, continua l’espai de notícies, Mollet al dia, amb les seves quatre edicions, a les vuit del matí, la una del migdia, les set de la tarda i les nou del vespre, a més dels butlletins locals, als dos quarts. També es manté en la nova programació l’espai La tertúlia, presentat pel periodista, Nofre Pasqual i on s’abordaran temes d’actualitat.

Més presència a la xarxa
Amb la intenció de fer arribar Ràdio Mollet cada dia a més oients, l’emissora ha començat a penjar els podcasts dels diferents programes de producció pròpia. Es poden descarregar a la pàgina web (www.radiomollet.com) per poder escoltar-los on i quan es vulgui. Des del twitter i el facebook de l’emissora es farà difusió de cada nou podcast.

Festa de presentació de la temporada i aniversari de Sona Aquí
El proper divendres 3 d’octubre, tindrà lloc una presentació pública de la temporada de Ràdio Mollet amb la presència de professionals i col•laboradors. La presentació es clourà amb un concert al Jardí literari de la Biblioteca Can Mulà per celebrar el desè aniversari en antena del programa musical Sona Aquí, conduït per la periodista molletana Susanna Aguilera.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: