L´Espluga FM Ràdio compleix 30 anys com a referent informatiu de la Conca de Barberà

Espluga

Font: Antena Local. 9 – 07 – 2014

L’Espluga FM Ràdio està d’aniversari. El passat 23 de juny complia els 30 anys d’història informant a l’Espluga de Francolí i la Conca de Barberà. El 23 de juny de 1984 (foto) van fer-se les primeres emissions de la ràdio local que de seguida es va convertir en municipal, però que des de llavors ha mantingut el model de funcionament basat en el voluntariat i l’altruïsme exercit des de la professionalitat i el rigor. Amb l’entrada al segle XXI, la ràdio espluguina ha aconseguit esdevenir un referent informatiu a la comarca en tots els formats, ja sigui per l’emissió tradicional com a través dels dispositius mòbils, les xarxes socials o la pàgina web.

Vídeo promocional
Enguany l’emissora ha decidit celebrar els 30 anys amb un vídeo promocional que es pot veure a través de les xarxes socials i que s’ha elaborat amb la participació de les actrius Eva Bonet i Tere Torres del grup Tratea Teatre del Casal de l’Espluga, imatges de Josep Morató i muntatge de Xavier Lozano. L’espot mostra dues oients de l’EFMR que intenten sintonitzar la ràdio a l’actualitat i al passat, i entremig de les interferències escolten una locució que no correspon a la seva època. Amb el lema ‘Venim d’un passat on es va crear una il·lusió. Som el futur que sempre té un nou horitzó’, l’equip de l’emissora mostra el seu entusiasme per seguir endavant amb el projecte de l’Espluga FM Ràdio. Ara l’emissora s’enfronta a una nova renovació dels seus estudis. El mes de setembre s’inaugurarà el nou accés amb ascensor i escales, la nova sala de redacció, la de tècnica i la sala d’emissions. L’any vinent està previst construir un nou estudi, a la mateixa planta de l’Antic Hospital, adaptat a les noves necessitats de la ràdio espluguina.

Records #GeneracióEFMR
D’altra banda, l’emissora ha convocat els seus col·laboradors i oients a publicar a les xarxes socials records, vivències, opinions i comentaris amb l’etiqueta #GeneracióEFMR, dedicada als espluguins que han nascut i crescut amb l’Espluga FM Ràdio com a referent de la informació local.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: