10è aniversari de Ràdio L’Arboç

Radio_Arboc

Font: Ràdio L’Arboç, 24 – 06 – 2014

El passat dijous 19 de juny de 2014 es complien deu anys d´ençà que la Ràdio Municipal de l’Arboç iniciava les seves emissions diàries. Tota la vila s’ha de sentir ben orgullosa de poder comptar amb un equipament al servei dels ciutadans que tants bons moments ens ha fet viure en aquesta dècada, i que ha suposat una manera nova d’entendre la nostra realitat, amb un mitjà de comunicació cabdal per a totes les arbocenques i els arbocencs, amb un gran impacte social i cultural.

Creada amb l’objectiu de dotar a la vila d’un mitjà de comunicació adreçat a la difusió de notícies, esdeveniments i de la cultura arbocenca en general, ja des dels inicis Ràdio l’Arboç ha estat una gran eina de cohesió social al municipi, incorporant més de 60 col-laboradors i generant una graella de més de 70 programes diversos i de producció pròpia.

Amb una plena implantació a la vila de l’Arboç i la seva rodalia, Ràdio l’Arboç ha estat pionera en diferents aspectes com el d’oferir publicitat gratuïta a tots els comerços i empreses arbocenques. També ha estat la primera emissora de la comarca en oferir servei de ràdio a la carta a través de la seva dinàmica plana web, que ha tingut més de 1.300.000 visitants de més de 40 països des de la seva posada en funcionament.

Amb un so molt cuidat i en alta definició, Ràdio l’Arboç sempre ha apostat per una fórmula basada en la diversitat musical, la diversió, l’entreteniment i l’informació local i comarcal. Una ràdio plural i oberta a la ciutadania, amb una oferta variada i atractiva per a tots els gustos i totes les edats.

Per commemorar el seu desè aniversari, el proper dissabte 28 de juny a partir de les 12 del migdia, Radio l’Arboç, amb la col-laboració de l’Ajuntament de l’Arboç i de l’Embruix, organitza un concert vermut gratuït, a la plaça Antonio Machado (darrera l’església de Sant Julià), amb les actuacions dels grups Cruella de Vil, Parabòlic i Tesserie. Durant tot el que resta de l’any 2014 s’aniran anunciant més actes per commemorar aquesta efemèride.

Ràdio l´Arboç es pot sintonitzar al 106.8 de la FM , per internet al web http://www.radiobaixpenedes.cat o amb l´app gratuïta “Tunein”.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: