La Xarxa estrena una nova evolució de la plataforma d’intercanvi de continguts

La_Xarxa

Font: Comunicacio21, 06 – 06 – 2014

La Xarxa de Comunicació Local ha posat en marxa la Sindicada en Directe, una nova evolució de la plataforma web d’intercanvi de continguts de les ràdios locals. La nova eina permet que les emissores automatitzin la programació dels continguts per emetre’ls en directe de manera més senzilla i ràpida.

En concret, cada contingut de la plataforma està vinculat a una URL, de manera que les ràdios municipals poden confeccionar llistes de reproducció arrossegant aquests enllaços i generar blocs de programació de durada i temàtica diversa, per encaixar-los amb la seva producció pròpia. Fins ara, els programes escollits s’havien de descarregar abans de poder emetre’l.

A més, a la Sindicada en Directe les emissores poden pujar àudios corporatius, com ara cortines o separadors, per tal de personalitzar els blocs de programació amb l’estil sonor de cada ràdio local.

A banda, la plataforma també permet programar en streaming els continguts que La Xarxa distribueix en directe, com ara els informatius i els magazins diaris.

La Sindicada és un contenidor amb més de 50 programes enregistrats produïts per La Xarxa i/o les ràdios locals, de renovació trimestral. Actualment l’utilitzen 124 emissores.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: