Els protagonistes d’El Matí de Catalunya Ràdio des de Terrassa

CR_Terrassa

Font: La Torre, 06 – 06 – 2014

Aquest divendres, el programa El Matí de Catalunya Ràdio s’ha realitzat des del Museu de la Ciència i de la Tècnica, a Terrassa. A més de la conversa amb Xavi Coral i amb els periodistes egarencs , Mònica Terribas ha entrevistat amb el vicepresident de l’empresa egarenca COPCISA, Eloi Carbonell, que, entre d’altres, ha explicat que l’obra que més il·lusió els fa adjudicar-se són els accessos al port de Barcelona. Carbonell ha explicat que els sobrecostos en l’obra pública són inherents al sector perquè sempre són prototips que costa calcular totes les variables possibles, “són obres que es fan per primera i última vegada”.

Així mateix, la secció habitual de Ramon Solsona, Entre paraules, ha aprofitat l’ocasió per parlar de l’origen del mot Terrassa, que ha qualificat “d’incert”, però també de l’origen romà “Ègara” o del nom literari que té la ciutat a les novel·les de Jaume Cabré, “Feixes”.
L’Auditori del museu també ha estat testimoni de la màgia d’Antonio Díaz, més conegut com a Mago Pop. El Premi Nacional de Màgia ha conversat amb Terribas però sobretot ha mostrat als egarencs que s’han acostat a veure el programa en directe alguns dels seus sorprenents números.
I, finalment Jaume Perarnau, director del Museu, ha explicat a la periodista Pepa Ferrer que el so dels telers era el so habitual de la ciutat de Terrassa.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: