El CAC esgota el termini per adjudicar 23 llicències de ràdio sense una resolució

CAC

Font: Comunicacio21, 30 – 05 – 2014

El termini per a l’adjudicació de 23 llicències de ràdio alliberades s’ha consumit sense que el Consell de l’Audiovisual de Catalunya hagi emès una resolució, malgrat continua treballant per enllestir el concurs públic convocat fa un any. Segons expliquen des de l’ens regulador a Comunicació 21, tot i que s’ha exhaurit el termini, això no invalida el procés, ja que com a administració pública hi ha l’obligació de resoldre el concurs. La resolució, però, no té data.

El CAC explica el retard per la “complexitat” del procés d’adjudicació, pel gran nombre d’empreses licitadores que es van presentar al concurs (es van rebre 221 sol·licituds de 41 licitadors diferents) i pel volum de la documentació presentada, arguments ja utilitzats en les diferents pròrrogues aprovades anteriorment.

El concurs públic per adjudicar les 23 freqüències alliberades es va posar en marxa el 30 de maig de 2013 amb un termini d’adjudicació inicial de sis mesos a comptar des de la seva convocatòria. A finals de novembre, el Consell va decidir ampliar el termini en tres mesos, i un cop exhaurits, en tres mesos, el màxim permès.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: