El director de Catalunya Ràdio a l’estrena del programa “Les passions, segons Rafael Argullol”

Passions

Font: E-Noticies, 27 – 05 – 2014

Catalunya Ràdio estrena aquest dimecres, 28 de maig, la sèrie de programes “Les passions, segons Rafael Argullol” a Catradio.cat, en el qual participarà el director de l’emissora pública, Fèlix Riera. L’espai gira al voltant de les reflexions de l’escriptor i filòsof Rafael Argullol, catedràtic d’Estètica i Teoria de les Arts a la Facultat d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra i autor d’una trentena de llibres en diferents àmbits literaris.

Argullol desenvolupa la seva tesi en conversa amb el director de l’emissora, Fèlix Riera. Per a Argullol, “sense passions caiem en l’apatia i en la indiferència”. Per això, Catalunya Ràdio “s’ha decidit a emprendre aquest viatge a través de les passions humanes guiats per aquest escriptor i filòsof, amb una sèrie de programes exclusius per al web”.

“Les passions, segons Rafael Argullol” es presenta en format àudio i amb un petit tràiler de vídeo on es pot palpar l’essència de les converses del filòsof amb Fèlix Riera. Cada capítol, d’uns 45 minuts de durada, veurà la llum en dimecres, de forma quinzenal, exclusivament a l’entorn digital. Després del capítol sobre l’amor, arribaran els programes dedicats al poder, la bellesa, el joc, l’art, l’exploració, l’amistat, el mal, la identitat, la ira i el passat, entre d’altres.

Fèlix Riera, nascut a Barcelona el 1964, ha desenvolupat la seva activitat professional en l’àmbit editorial i en el món de la televisió i el cinema. Va ser membre del comitè de govern d’Unió Democràtica de Catalunya i president de l’Institut Català de les Indústries Culturals.

També va ser director editorial de Grup 62 i L’Esfera dels Llibres, així com conseller del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC). Igualment ha exercit com a professor a la Universitat Pompeu Fabra entre 1994 i 2008, i ha participat en el màster de Cinema de la Universitat Ramon Llull i en el de gestió cultural de la Universitat de Barcelona.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: