Els treballadors de Catalunya Ràdio fan vaga dijous i dissabte

Huelga_02

Font: Comunicacio21, 29 – 01 – 2014

Finalment, l’assemblea de treballadors de Catalunya Ràdio ha aprovat fer una aturada de 24 hores aquest dijous, coincidint amb la que realitza la plantilla de TV3, i n’ha convocat una altra de la mateixa durada per dissabte. La possibilitat d’iniciar una vaga indefinida es prendria dilluns depenent de com hagin anat les negociacions amb la direcció.

Cal recordar que aquest divendres finalitza l’actual conveni col·lectiu, dia en què direcció de la CCMA vol tenir enllestit el nou marc laboral amb la corresponent retallada salarial. En canvi, els treballadors de la televisió i la ràdio demanen que s’allargui la ultraactivitat del conveni per poder seguir negociant.

La darrera proposta feta per l’empresa, aquest dimecres, és una reducció salarial del 13% per a totes les categories, quan fins ara proposava una equiparació amb els de la sanitat pública, el que implicava una retallada més dràstica per als sous més baixos.

El passat dimarts, els treballadors van protagonitzar una vaga de 12 hores que va ser secundada per un 95% de la plantilla de TV3 i per un 90% de la de Catalunya Ràdio, segons els respectius comitès d’empresa.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: