TV3 i Catalunya Ràdio es reforçaran a internet per facilitar-ne l’accés a Valencià

Catalunya_Radio_I

Font: Comunicacio21, 23 – 01 – 2014

El consell de govern de la CCMA considera una notícia “altament negativa” el tancament de les emissions de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació a  Valencià. Amb tot, aposta perquè els seus mitjans arribin al territori amb la mateixa “normalitat” que ho fan a l’Aragó, Andorra, Illes Balears i Catalunya Nord mitjançant acords amb els respectius governs.

Mentre això no sigui possible, però, la Corporació assegura que “reforçarà més encara” la seva estructura tecnològica perquè els valencians que ho desitgin puguin continuar tenint accés a TV3 i Catalunya Ràdio mitjançant les diverses aplicacions i els dispositius que els mitjans digitals i internet ofereixen actualment.

La CCMA remarca que, sense RTVV, el tancament de les emissions de Catalunya Ràdio deixa a la Comunitat Valenciana sense cap televisió o ràdio en llengua pròpia, un fet que considera no només afecta els valencians, sinó també a “tots els que compartim un espai comú amb la història, la llengua i la cultura que Jaume I va estendre en crear el Regne de València”.

El consell de govern de la Corporació afegeix que és possible “una altra manera d’entendre les relacions” en matèria de comunicació, com ho demostren els acords vigents amb Aragó, Andorra, les Illes Balears i Catalunya Nord perquè TV3 i Catalunya Ràdio hi arribin “sense cap tipus d’entrebancs”.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: