Els treballadors de Catalunya Ràdio també proposen fer vaga indefinida al febrer

Catalunya_Radio_H

Font: Comunicacio21, 23 – 01 – 2014

L’assemblea de treballadors de Catalunya Ràdio va decidir aquest dimarts seguir els mateixos passos que els companys de TV3, i va aprovar demanar al comitè d’empresa la convocatòria d’una vaga indefinida per al febrer, acció que ara s’ha de ratificar. El que sí s’ha aprovat és fer una aturada de 12 hores per al proper dilluns 27, coincidint amb la convocada per TV3, però de moment no s’ha convocat  la vaga de 24 hores del dia 30 que sí fan a la televisió (es decidirà el 29 depenent de com avancin les negociacions).

Els treballadors de Catalunya Ràdio volen que es retiri la nova proposta de retallades salarials presentada per la direcció de la CCMA, i que s’ampliï la negociació i la ultraactivitat del conveni (que finalitza el 31 de gener). La plantilla de l’emissora explica que la proposta de la Corporació suposa reduccions de fins al 40% per a les categories més baixes i del 20% per a la direcció.

A més, denuncien que els treballadors hagin d’assumir una rebaixa de 26 milions d’euros per eixugar els 11 milions de dèficit del 2013 de la CCMA, a més d’una “retallada addicional” de 15 milions.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: