El PSC vol explicacions sobre la ràdio municipal Vacarisses Ràdio

Vacarisses_Radio

Font: naciodigital.cat, 15 – 12 – 2013

El PSC vol explicacions sobre la ràdio municipal Vacarisses Ràdio

Des de fa més de tres setmanes la ràdio municipal de Vacarisses no funciona ni emet la seva programació. En consultar la pàgina web de l’Ajuntament, l’única informació que apareix sobre aquesta qüestió és que es tracta de “problemes tècnics”. Aquest fet ha estat el detonant perquè la Primer Secretària i portaveu del PSC a Vacarisses, Laura Sánchez, “sospiti que al darrera d’aquesta situació hi ha una mala gestió, una manca de rigor i de transparència”.

Així mateix, la regidora socialista critica l’actitud del govern que “per una banda, aprova un decàleg de bones pràctiques en la comunicació però de l’altra és incapaç de donar explicacions sobre el què passa amb la seva pròpia ràdio”. Tot i que Sánchez sempre va dir que era “difícil fer funcionar una ràdio municipal amb voluntariat”, el PSC va estar d’acord amb la seva posada en marxa “sempre i quan això no costés diners als ciutadans”. No obstant, en aquests moments, el PSC “tenim la sensació que el govern ha estat incapaç de donar suport a aquest voluntariat, inclús ha intentat imposar una certa censura” ha explicat Laura Sánchez, que ha afegit: “creiem que aquest tracte és intencionat per tal de justificar la necessitat de contractar un professional de la seva confiança”.

En aquest sentit, Sánchez ha recordat que el mateix regidor responsable de la ràdio així ho va manifestar i “evidentment, aquest professional de confiança sí que costarà diners als ciutadans, en un moment en què no ens ho podem permetre”. Per tal d’aclarir tota aquesta situació, els socialistes esperen que la regidoria responsable de la ràdio municipal “convoqui en breu un consell de comunicació per tal de donar explicacions”.

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: