Catalunya Ràdio dóna el tret de sortida al macroprograma, aquest any dedicat a les malalties neurodegeneratives

"La marató 2013". Pr

Font: El Punt Avui, 15 – 12 – 2013

Més d’un milió d’euros ja s’han recaptat a La Mataró de TV3. En l’última actualització, just abans de l’inici del Telenotícies Migdia, el marcador ha registrat la xifra d’1.035.119 euros, doblant en només dues hores i mitja els diners recaptats a les 12 del migdia. El marcador ha començat a comptabilitzar a les 9 del matí totes les donacions dels ciutadans per destinar-les a lluita contra les malalties neurodegeneratives.

Catalunya Ràdio ha donat el tret de sortida a La Mataró de TV3. L’encarregada d’oficialitzar l’acte ha estat la presentadora del programa El suplement, Sílvia Cóppulo, que aquest diumenge fa un edició especial amb reportatges i entrevistes a metges, pacients i familiars que han viscut de prop aquest tipus de malalties. A les 9 del matí, s’han obert les línies telefòniques per començar a recaptar les donacions dels ciutadans.

TV3 ha començat les emissions de La Mataró a les 10 del matí, que s’allargaran durant les properes 15 hores. Els periodistes Núria Soler i Roger de Gràcia són els encarregats de conduir el macroprogama d’aquest any. Les aportacions es poden a fer a través d’internet, terminals de La Caixa, i al número de telèfon 905 11 50 50

Anuncis
Arxivat a Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: